Welke club wilde afkoopsom Messi op tafel leggen?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Welke club wilde afkoopsom Messi op tafel leggen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi werd de voorbije maanden het hof gemaakt door drie clubs. De Argentijn werd door een fraudezaak eventjes gelinkt aan een vertrek, maar bleef FC Barcelona uiteindelijk trouw.

Lionel Messi lijkt vastgelijmd aan FC Barcelona, maar in het tussenseizoen leek het huwelijk eventjes te barsten. De Argentijnse superster lag immers overhoop met de Spaanse belastingsdiensten, maar kwam uiteindelijk tot een vergelijk.

Volgens El Mundo Deportivo probeerden drie clubs van de situatie te profiteren om De Vlo los te weken in Catalonië. Paris Saint-Germain en Manchester City proberen al langer om Messi te overtuigen voor een verhuis te kiezen, maar naar verluidt deed een andere club een bijzonder bod.

Het team – dat naar verluidt door Adidas wordt gesponsord – was van plan om de afkoopsom van 250 miljoen euro op tafel te leggen. Bovendien zou Messi zelf veertig procent meer gaan verdienen. Het Duitse sportmerk is immers de persoonlijke sponsor van de 26-jarige Argentijn.

Was het Bayern München, Chelsea of misschien AC Milan? Eén ding is zeker: Barça laat niets aan het toeval over en zit ondertussen met Messi rond tafel om zijn overeenkomst te verlengen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties