Beerschot-Wilrijk ziet Nicot uitvallen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Beerschot-Wilrijk ziet Nicot uitvallen
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk zal het waarschijnlijk enkele weken zonder linksachter Tim Nicot moeten stellen. Hij blesseerde zich aan de voet in de verliespartij tegen FC De Kempen. Verder raakte ook de ticketinformatie voor de volgende wedstrijd bekend.

"Woensdag, na verder onderzoek door clubdokter Nick Jansen, zal duidelijk worden hoe ernstig de blessure is. Blijkt het om een verzwikking te gaan, dan wacht hem allicht een tweetal weken rust; wordt er daarentegen een barstje of een breuk geconstateerd, dan kan de onbeschikbaarheid oplopen tot enkele maanden", meldt de club.

Verder is Alexis Kubilskis bijna fit na een schouderblessure. Hij speelt vandaag met de beloften tegen Gooreind, net als Christopher Meyers en Mauro Van den Wildenberg. Ook het ticketnieuws voor de verplaatsing tegen Heikant, in Heist-op-den-Berg raakte bekend.

Onze club kreeg 1.200 tickets toegewezen, en die zijn vanaf woensdag beschikbaar in Café Change en Café Stadion (tijdens de openingsuren), terwijl u naar goede gewoonte op woensdag tussen 16 en 19.30 uur ook terecht kan in de B-kantine aan het Universiteitsplein in Wilrijk. Tickets kosten € 12 (zittribune) en € 10 (staanplaatsen). Onze supporters kunnen eventueel ook zondag nog hun ticket kopen aan het stadion zelf, want de loketten zijn er geopend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties