Leye: "Het veld van Oostende is vervloekt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Leye: "Het veld van Oostende is vervloekt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye stak lotgenoot Anthony Van Loo een hart onder de riem via Twitter. Beide spelers liepen een gelijkaardige blessure op en mochten een kruis over hun seizoen maken. Bij allebei gebeurde dat op het veld van Oostende.

"Veel sterkte aan Anthony Van Loo. Ik hoop dat we de enigen zullen zijn die onze ligamenten op het terrein hebben gelaten. Het veld van Oostende moet vervloekt zijn", luidde de tweet van Mbaye Leye. Bij KV Oostende zijn ze zich van geen kwaad bewust.

Volgens persverantwoordelijke Rik Coucke heeft het niets met het veld te maken. "Leye raakte geblesseerd nadat hij in een duel op een onnatuurlijke manier gekneld was geraakt tussen de benen van zijn tegenstander. Dat had niets met het veld te maken. Van Loo gleed uit voor zijn blessure, dat klopt. Maar het had de hele dag gegoten. Élk veld is glad in zo'n situatie, of je nu in Anderlecht of Oostende speelt", aldus Coucke in Het Laatste Nieuws.

"Als je elke zware blessure in eerste klasse wijt aan het veld, kan je evengoed de helft van de teams uit competitie halen. Hoe dan ook denk ik dat wij in principe een van de betere velden in België hebben", besluit hij nog;

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties