Reactie Capon: "Zo'n reeks kan ik me niet herinneren"

Capon: "Zo'n reeks kan ik me niet herinneren"
Foto: © SC

Brecht Capon speelde al betere wedstrijden met Kortrijk, maar uiteindelijk was hij wel spelbepalend. "Ik ben blij dat ik die assist toch kon geven", aldus de rechtsachter.

"Het was persoonlijk misschien niet mijn beste match, maar die assist maakt toch veel goed", lachte hij. "We wisten dat het niet makkelijk zou worden op Bergen. Die goal was het kantelmoment. Dat heb je als je in een goede flow zit. Dan valt alles wat beter mee."

Met 12 op 12 zit Kortrijk inderdaad in een goede periode. Bij de West-Vlamingen kunnen ze zich zelfs niet herinneren of het ooit beter ging. "Ik zit hier nu vijf jaar en ik kan me toch niet herinneren dat we zo'n reeks neerzetten", zei Capon na even nadenken. "Maar we gaan niet zweven. We pakken het match na match aan. Te beginnen met nu die volgende moeilijke verplaatsing op Genk."

"We willen zo lang mogelijk meestrijden. Niets moet, maar we willen uiteraard graag. Vandaag viel het mee door die bizarre goal. Maar Elimane moet er ook staan en naar doel koppen, anders komt er niets van in huis", besloot Capon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties