Reactie Jørgensen: "Tempo van mijn grootouders"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 20 reacties
Jørgensen: "Tempo van mijn grootouders"
Foto: © SC

Jesper Jørgensen was na het 0-2 thuisverlies tegen Racing Genk uiteraard erg teleurgesteld. Hij vond dat Club Brugge veel en veel te traag voetbalde. Volgens de Deense middenvelder van Club zouden zijn grootouders nog meegekund hebben.

Sander De Graeve in Brugge

"Het is een heel zware nederlaag om dragen, thuis tegen een rechtstreekse concurrent. De match bracht niet wat we verwacht hadden. We reageerden alleen en namen zelf geen initiatief. Het ging allemaal zo traag ook. Het was het tempo van mijn grootouders." We kennen de fysieke capaciteiten van oma en opa Jørgensen niet, maar een compliment zal het alvast niet zijn.

Club slikte de eerste goal na een flater van Ryan. "We pakken een domme goal. Er waren voldoende mensen achter de bal om die te vermijden, maar in die eerste helft waren we gewoon niet goed genoeg. In de tweede helft waren we sterker. Genk had ook niet veel kansen, maar maakte het wel af. Bij ons was de laatste pass niet voldoende."

Jørgensen wil niet te lang stilstaan bij de nederlaag, maar gaat er wel lessen uit trekken. "Vanavond ga ik eens bekijken wat ik eventueel beter had kunnen doen. Gelukkig spelen we donderdag al opnieuw. Het is een belangrijke match voor de supporters, de derby tegen Cercle. Dan moeten we tonen wat we waard zijn, tonen dat we mannen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties