Mancini krijgt Galatasaray stilaan op de rails: opnieuw driepunter

Timothy Collard
| 3 reacties

Roberto Mancini lijkt er in te slagen om Galatasaray opnieuw op de rails te krijgen. Cim Bom boekte zijn derde opeenvolgende overwinning en klimt op in de stand. Tegen Kayserispor werden de toeschouwers alvast verwend met goals.

Galatasaray begon uitstekend aan de partij en klom na een kwartier spelen op voorsprong via Sneijder. Een tiental minuten later verdubbelde Chedjou de score en werd het een moeilijke opdracht voor Kayserispor.

Maar de thuisploeg knokte terug en vlak voor de pauze milderde Mouche van op elf meter. Nog was het niet gedaan, want een minuut later maakte Jaja Coelho (ex-Westerlo) er zelfs 2-2 van. Alles te herdoen voor Cim Bom, dat tijdens de rust kon bezinnen over de twee late tegengoals.

Na de pauze pakten Drogba en co het spel opnieuw in handen en iets voor het uur prikte Burak Yilmaz de 3-2 tegen de touwen. Een kwartier voor tijd zette niemand anders dan Didier Drogba zelf de kroon op het werk. De Ivoriaan maakte er 4-2 van en daar bleef het uiteindelijk ook bij.