Reactie Van Veldhoven: "Het hing van details af"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Van Veldhoven: "Het hing van details af"
Foto: © SC

KV Mechelencoach Harm Van Veldhoven glunderde na de 4-2 zege tegen Oud-Heverlee Leuven, maar besefte dat het niet zo makkelijk ging als de score doet vermoeden. Hij ziet wel progressie in zijn ploeg, die nu in de veilige middenmoot bivakkeert.

Marc Van Den Noordgaete in Mechelen

"We speelden georganiseerd en waren doelgericht, al was er nog altijd die onzekerheid", aldus Van Veldhoven. "Zeker na de gelijkmakers van Leuven stak dat laatste de kop op. Ons eigen balbezit was niet altijd effeciënt, zeker niet langs onze rechterflank. We zakten ook te diep terug. Onze kracht was dan weer het geduld dat we opbrachten, zeker na de 2-2. Dat gaf uiteindelijk de doorslag."

"We dwongen wel de meeste kansen af, zodat onze zege wel verdiend is. Maar onder de markt hadden we het zeker niet tegen OHL, dat over een heel goed team beschikt. Het hing wel van details af, en die konden we in ons voordeel ombuigen. Zeker na de 3-2 en de tweede gele kaart voor Robson, waarna Leuven met negen viel. Dan konden we het rustig uitspelen", besloot Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties