Smolders vol vertrouwen: "Club-spelers vrijdag plagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Smolders vol vertrouwen: "Club-spelers vrijdag plagen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag staat dé Brugse derby op het programma. Club Brugge gaat 'op bezoek' bij Cercle. "Die wedstrijd bezorgt me nog steeds een speciaal gevoel", geeft Tim Smolders toe.

De komende dagen staat het Brugse voetballeven in het teken van één enkele wedstrijd: dé derby. De Zotten gaan dan immers ‘op bezoek’ bij De Trutten. Vooral Tim Smolders kijkt al uit naar de partij. De middenvelder verdedigde tussen 1999 en 2004 de kleuren van Club.

“Een wedstrijd tegen Club Brugge bezorgt me nog steeds een speciaal gevoel”, geeft Tim Smolders toe in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Het is dan wel een poosje geleden, maar ik beleefde er toch enkele mooie seizoenen.”

"Spanning voelbaar in kleedkamer"

Bovendien lopen er bij blauw-zwart nog enkele bekende gezichten rond. “De materiaalman is nog steeds dezelfde”, lacht Smolders. “En ook in het bestuur zitten enkele mensen die ik ken. Ik speelde nog samen met Timmy Simons en Jesper Jorgensen. Of ik hen al een plagerig sms’je heb gestuurd? Nee, dat zal iets voor vrijdag zijn.” (lacht)

In West-Vlaanderen maakt de derby een pak emoties los. “En zelfs in de kleedkamer is de spanning stilaan voelbaar”, besluit Smolders. “En we moeten natuurlijk aan onze fans denken. Hun seizoen wordt gemaakt met een overwinning tegen Club. En daar gaan we dan ook alles voor doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties