Club-bestuur reageert: "Geen reden tot paniek"

Caroline Tonnelier
| 41 reacties
Club-bestuur reageert: "Geen reden tot paniek"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het bestuur van Club Brugge brengt begrip op voor de teleurgestelde reacties van de supporters deze morgen tijdens de gesloten training. Verhaeghe, Gretarsson en Preud'homme vragen de fans om het nodige geduld op te brengen.

Naar aanleiding van de actie van teleurgestelde fans van blauw-zwart tijdens de ochtendtraining spraken voorzitter, sportief directeur en coach de aanwezigen aan. Op zijn website geeft Club Brugge mee wat deze morgen werd gezegd. 

Verhaeghe: “Geen reden tot paniek”

Verhaeghe toonde begrip voor de teleurstelling naar aanleiding van de tegenvallende resultaten en spreekt zijn vertrouwen uit in Preud'homme. “Er is geen reden tot panikeren. We beschikken over een goede trainer én een kwaliteitsvolle spelerskern die in staat is om mee te strijden voor de landstitel. Er moet evenwel rekening mee gehouden worden dat met een nieuwe coach aan het roer tijd en geduld nodig is om de verhoopte resultaten neer te zetten.”

Gretarsson: “Op de goede weg”

Zowel Verhaeghe als Gretarsson zijn van mening dat er progressie merkbaar is bij Club. De sportief directeur vraagt de fans dan ook om geduld op te brengen. Hij belooft hen in ruil een mooie toekomst. “We zijn met ons allen een topteam aan het bouwen voor een lange periode.” Hij wees er ook op dat de spelers geen gebrek aan inzet kan verweten worden.

Preud’homme: “Geef ons tijd”

Preud’homme kijkt met vertrouwen naar de toekomst, maar vraagt net als het bestuur om geduld bij de supporters. “Ik begrijp zeer goed de ontgoocheling bij onze supporters. Hun honger naar een hoofdprijs is groot. Ik heb bij Standard destijds hetzelfde meegemaakt. Op Sclessin wachtten ze zelfs een kwarteeuw op een titel. Het zal hier zeker zo lang niet meer duren. Integendeel. Alles is hier aanwezig om te slagen. Geef ons de tijd, want er wordt op training heel goed en hard gewerkt. We zullen trouwens nog een tandje bijsteken. Club is op alle echelons goed bezig. Het zal lonen. Zeker weten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties