Mourinho: "Had elf andere spelers moeten opstellen"

Caroline Tonnelier
| 5 reacties
Mourinho: "Had elf andere spelers moeten opstellen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho was niet te spreken over de prestatie van zijn team tegen Newcastle. Hij zei elf foute keuzes gemaakt te hebben, waarbij hij doelde op zijn basisteam.

Chelsea ging zaterdag met 2-0 de boot in bij Newcastle en speelde een belabberde wedstrijd. Op de vraag of de keuze om negen andere spelers op te stellen dan in de wedstrijd in de League Cup tegen Arsenal (2-0 winst) de juiste beslissing was, reageerde de Portugese coach als volgt: “Nee, ik heb elf fouten gemaakt. Ik had elf andere keuzes moeten maken. Ik overdrijf: sommige jongens speelden redelijk, maar ik heb het gevoel dat ik elf verkeerde keuzes gemaakt heb.” Een van de spelers die Mourinho hiermee aanviel was Hazard, die vandaag in de basis stond. De Bruyne kon niet rekenen op een plek in de wedstrijdkern.

Mourinho toonde zich ook bezorgd over de slechte resultaten op verplaatsing. In vijf uitwedstrijden kon Chelsea nog maar één keer winnen en twee keer gelijk spelen. De ploeg van Hazard en De Bruyne staat momenteel derde in de Premier League

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties