Oververdiend punt voor Antwerp

Joris De Wolf
| 87 reacties

Antwerp trok op de veertiende speeldag van de Belgacom League richting West-Vlaanderen voor de wedstrijd tegen het geplaagde Roeselare. Antwerp sleepte in extremis nog een oververdiend punt uit de brand.

Roeslare en Antwerp kwamen in de eerste helft niet tot scoren. Al hadden beide ploegen meer dan kansen genoeg om de netten te doen trillen. Al na een minuut was het bijna raak voor de bezoekers. Ook Roeselare was gevaarlijk via Sven De Rechter, die een bal nipt naast mikte. Na wat geharrewar voor het doel van Roeselare kon er niemand van Antwerp de bal tegen de netten werken.

Ook na de pauze was de eerste kans voor de bezoekers, maar het schot van Bostock werd in hoekschop geduwd. Op het uur kreeg The Great Old het deksel tegen de neus. Sven De Rechter maakte er 1-0 van. De bezoekers probeerden nog. Guvenc en Bubb kwamen in het veld, en met succes!. De ingevallen Guvenc bezorgde Antwerp in extremis een punt.

Opmerkelijk: De wedstrijd lokte zo’n 2000 supporters waarvan de helft Antwerpenaren, en dat na een eerdere nul op zes.