Reactie Vossen: "Met vertrouwen richting Oostenrijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Vossen: "Met vertrouwen richting Oostenrijk"
Foto: © SC

Jelle Vossen toonde zich vandaag wederom van goudwaarde voor KRC Genk. De aanvaller tekende voor het tweede doelpunt van de avond. "Uiteindelijk kunnen we met een tevreden gevoel de bus opstappen."

Cédric De Volder in Bergen

KRC Genk liet zich bijna verrassen in het Stade Tondreau van rode lantaarn RAEC Mons. De Limburgers klommen op een 0-3-voorsprong, maar lieten de zege nog bijna uit de handen glippen. “Het was toch eventjes schrikken”, geeft de Eigenbilzenaar eerlijk toe. “Er ontstond eventjes paniek, maar we herstelden de organisatie. Met alle respect voor Bergen, maar dit mocht niet mislopen.”

Vossen fleurde zijn wedstrijd op met een doelpunt en een assist. “En daar ben ik natuurlijk blij mee”, lacht de spits. “Genk is dan misschien wel al zestien wedstrijden ongeslagen, maar ik ben ook met een eigen reeksje bezig.” (lacht)

"Voor hetzelfde geld ontgoocheld afdruipen"

De driepunter bezorgt De Smurfen bovendien de leidersplaats. Al trekt Standard morgen nog naar de Ghelamco Arena voor haar partij van de veertiende speeldag. “Uiteindelijk kunnen we dus met een tevreden gevoel de bus opstappen. Voor hetzelfde geld pakten we in de slotminuten nog een tegendoelpunt en konden we ontgoocheld afdruipen.”

Donderdag trekken de blauwbloezen richting Wenen. Een nieuwe driepunter biedt de troepen van Mario Been al zekerheid omtrent een Europese overwintering. “Ik verwacht nochtans een zware partij”, besluit Vossen. “Maar we trekken met heel veel vertrouwen richting Oostenrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties