Van den Brom vol vertrouwen: "Genk ligt ons wel"

Van den Brom vol vertrouwen: "Genk ligt ons wel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht moet de positieve lijn van de laatste weken nu gaan doortrekken op het veld van Genk. John van den Brom gaat er op zoek naar de eerste winst in een topper dit seizoen.

Want dat is er deze jaargang nog niet van gekomen. "Die reeks wil je op een bepaald moment ook doorbreken. En ik hoop dat ik zondag bevestiging krijg van wat mijn jongens lieten zien tegen PSG. Van nu tot de winterstop hebben we nog een heel deel grote wedstrijden en dus zou het leuk zijn om die negatieve reeks tegen topploegen zo snel mogelijk te doorbreken."

En op het veld van Genk is een ideaal moment. "Voor één keer wil ik naar de statistieken kijken, al doe ik dat niet graag. Maar Genk ligt Anderlecht voetbaltechnisch gewoon goed", aldus Van den Brom die ook zal gezien hebben dat paars-wit zeven van de laatste acht keer won in Genk. "Ze laten lekker voetballen en dat ligt Anderlecht wel. Ik heb ze gezien tegen Wenen en ik was toch verbaasd dat ze zoveel weggaven op hoge ballen met de lengte die ze hebben. Maar het is een goed voetballende ploeg die van het betere voetbal in België serveert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties