De Ceulaer dit jaar niet meer in actie

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
De Ceulaer dit jaar niet meer in actie
Foto: © SC

KRC Genk zal het een tijdje moeten stellen zonder Benjamin De Ceulaer. De flankaanvaller ging vandaag onder de scanner en nader onderzoek wees uit dat hij dit jaar niet meer in actie zal komen. Ook doelman Köteles is enkele weken uit de roulatie.

De Ceulaer kreeg afgelopen weekend in de partij tegen OHL een trap op de linkerknie en moest onmiddellijk de strijd staken. Nader onderzoek wees uit dat de mediale band van de knie niet is afgescheurd, maar dat hij wel verschillende weken aan de kant staat. Genk verwacht hem dan ook niet terug voor de jaarwisseling.

Ook Laszlo Köteles ligt wellicht een poos in de lappenmand. De Hongaarse doelman sukkelt met de buikspieren. De blessure zal hem langer dan verwacht aan de kant houden, Genk houdt rekening met een inactiviteit van enkele weken. Buffel en Limbombe raken tijdig fit voor het bekerduel tegen KV Mechelen.

Gevulde lappenmand
Voorts liggen ook Brian Hamalainen (hamstrings), Fabien Camus (lies) en Steeven Joseph-Monrose (hamstrings) in de lappenmand. Ilobmé Mboyo traint inmiddels weer individueel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties