Hoffenheim, zonder Casteels, pakt scalp Schalke 04

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Hoffenheim, zonder Casteels, pakt scalp Schalke 04
Foto: © SC

Het bekeravontuur van Schalke 04 zit er al op dit seizoen. De ploeg uit Gelsenkirchen verloor in eigen huis kansloos van Hoffenheim. Borussia Dortmund maakte geen fout op het veld van Saarbrücken.

Schalke 04 – Hoffenheim 1-3

Schalke 04 bakte er in eigen huis voor de rust niets van en de bezoekers van Hoffenheim, met Casteels op de bank, profiteerden optimaal. Na iets meer dan een halfuur spelen stond er al een ruime 0-3 voorsprong op het bord. De doelpunten kwamen op naam van Kai Herdling, Kevin Volland en Roberto Firmino. Het thuispubliek trakteerde zijn team op een fluitconcert na de derde treffer en na de rust deden de Königsblauen het iets beter. Verder dan de 1-3 van Jefferson Farfán kwam Schalke echter niet meer.

FC Saarbrücken-Borussia Dortmund 0-2

Borussia Dortmund liet zich niet verrassen door het bescheiden 1. FC Saarbrücken. De thuisploeg, die zich in de onderste regionen van de derde klasse bevindt, hield 19 minuten stand tegen de ploeg van Klopp. Schieber brak de ban op aangeven van Hofmann. Na de pauze waren de rollen omgekeerd en gaf Schieber de assist aan Hofmann. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties