Reactie Habibou: "Wou spelen en scoren"

Habibou: "Wou spelen en scoren"
Foto: © SC

Habib Habibou ging met Zulte Waregem winnen op het veld van ex-club Charleroi: 0-3. De spits uit de Centraal Afrikaanse Republiek was blij met het behalen van de volgende ronde.

Aernout Van Lindt in Charleroi

"Het was niet makkelijk vandaag, maar wel verdiend", aldus Habibou. "We zijn goed in vorm en we moeten het match per match bekijken. De Beker is dan misschien wel de kortste weg naar Europa, maar die weg is nog lang. Het is wel goed dat we verder gaan."

En in de kwartfinales wacht niet Standard, maar Cercle. Dat lijkt een makkelijkere opdracht: "Wie het is, maakt niet veel uit", nuanceert de spits.

"Antwoorden op het veld"

De thuisfans van Charleroi floten hun ex-speler op bepaalde momenten flink uit. "Ze fluiten overal wel eens", aldus Habibou daarover. "Dat doet me niets. Ik blijf gewoon goed spelen. Je moet antwoorden op het veld en dat heb ik gedaan."

Na 55 minuten ging de spits wel naar de kant: "Het was de bedoeling om spelers rust te gunnen. Het is logisch om te roteren voor zo'n match. Maar ik wou spelen en scoren, dus daarom startte ik toch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties