Geloof jij in de kansen van de Rode Duivels op het WK?

Redactie
| 1 reacties
Geloof jij in de kansen van de Rode Duivels op het WK?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels weten vanavond wie ze zullen loten op het WK volgend jaar in Brazilië. Daarvan hangt veel af, al zijn er mensen die gewoon vermoeden dat we gewoon het WK gaan winnen. En daar valt wat mee te verdienen.

Een reis naar het WK in Brazilië zal niet goedkoop zijn, is ondertussen algemeen bekend. Maar er bestaat een mogelijkheid om minstens een deel van dat geld terug te verdienen: een blind geloof in de Rode Duivels.

België staat bij Unibet weliswaar bij de favorieten, maar elke euro die je inzet op onze Rode Duivels kan bij een wereldtitel 15 euro opleveren.

Als we minstens derde worden - ons beste resultaat ooit - wordt dat toch ook nog 6 keer onze inzet. Met een gratis bonus van 60 euro kan je dus alvast 360 en zelfs 900 euro binnenhengelen. Zeker een aanrader!

Het is wel opvallend: we zijn volgens de bookmakers meer favoriet dan landen als Engeland, Colombia of Frankrijk (elk 25 tegen 1). Topfavorieten blijven Brazilië, Duitsland, Argentinië en Spanje.

En wat als ... Honduras wereldkampioen wordt? Dan kan je een jaar op vakantie naar Brazilië: met een inzet van 60 euro haal je dan niet minder dan 120.000 euro binnen! Zet dus zeker je beste gokbeentje voor en waag een gokje via Unibet - een gratis bonus van 60 euro is uw deel als u registreert via ons.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties