Lukaku: "Vol vertrouwen doorstoten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Lukaku: "Vol vertrouwen doorstoten"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

België moet in Brazilië de vloer aanvegen met Algerije, Zuid-Korea en Rusland. Romelu Lukaku toont zich alvast ambitieus. "We kunnen met een negen op negen doorstoten naar de volgende ronde."

De Rode Duivels mogen een eerste flesje champagne kraken. Het lot was ons immers gunstig gezind en koppelde onze nationale ploeg aan Algerije, Zuid-Korea en Rusland. Ook Romelu Lukaku toont zich enthousiast.

“Ik ben enorm tevreden met de loting”, aldus de spits op Extra Time. “Het is voor België een must om door te stoten naar de volgende ronde. Met onze kwaliteiten is er simpelweg geen excuus."

In de tweede ronde komt België wellicht Portugal of Duitsland tegen. “Laat die landen maar komen. Ik hoop dat we met een negen op negen kunnen doorstoten naar de volgende ronde. Op die manier kunnen we in de groepsfase voldoende vertrouwen tanken.”

“Ook de verplaatsingen zullen geen probleem vormen”, besluit Lukaku. “Ik heb me ook laten vertellen dat het in onze speelsteden niet enorm warm is. Dat is belangrijk voor de recuperatie, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties