Reactie Preud'homme: "Vadis kan Gouden Schoen winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Preud'homme: "Vadis kan Gouden Schoen winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge had afgelopen zaterdag niet de minste moeite met KV Mechelen. Michel Preud'homme had na afloop vooral lovende woorden voor zijn wisselspelers en… Vadis Odjidja-Ofoe.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge won afgelopen zaterdag met 3-0 van KV Mechelen. Michel Preud’homme moest nochtans puzzelen om aan elf namen te geraken. De Luikenaar was dan ook tevreden dat zijn wissels goed uitdraaiden.

“We tellen momenteel een pak afwezigen, maar de wisselspelers hebben het goed gedaan. Ik maak er een erezaak van om ook die jongens voluit te laten trainen. Iedereen weet hoe het spelsysteem in elkaar zit en is op elk moment klaar om te spelen.”

"Iedereen weet hoe spelsysteem in elkaar zit"

En het was Vadis Odjidja-Ofoe die de blauw-zwarte troepen op sleeptouw nam. De middenvelder tekende voor een prachtig doelpunt, maar was eigenlijk een volledige wedstrijd alomtegenwoordig.  Hoe staat de veldheer tegenover zijn veldmaarschalk?

“Ik heb Vadis altijd een uitstekende voetballer gevonden”, besluit Preud’homme. “Ik ben één van die mensen die gelooft dat hij de Gouden Schoen kan winnen. Ik heb hem dan ook gezegd dat we naar dat doel zullen toewerken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties