Willy Naessens: "Wie zegt dat Malanda en Hazard hier volgend jaar niet meer zijn?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 25 reacties
Willy Naessens: "Wie zegt dat Malanda en Hazard hier volgend jaar niet meer zijn?"
Foto: © SC

Willy Naessens staat als CEO van Zulte Waregem voor een levensbelangrijk duel tegen Rubin Kazan. Een puntje is genoeg voor Europese overwintering: "We strijden nog mee op drie fronten, het kan niet beter", is de sterke man trots. Wie weet blijven de sterkhouders zelfs langer.

"Iedereen voorspelde een leegloop bij Zulte Waregem na vorig seizoen. Ik stel vast dat andere ploegen een grotere leegloop hebben gehad dan wij", is Naessens formeel in Het Belang van Limburg.

"Hazard of Malanda na Nieuwjaar weg? Dat komt nog niet ter sprake. Ze hebben er alle belang bij week na week verder op dit niveau te blijven spelen. En wie zegt dat ze hier volgend jaar niet meer zijn? Ik weet dat nog niet zo zeker hoor. Stel dat we terug een Europees ticket kunnen afdwingen, dan is het misschien beter voor hen dat ze hier nog wat rijpen. Alles kan: misschien speelt Delaplace volgend jaar terug voor ons."

En een nieuwe Europese campagne dan ook in het eigen Regenboogstadion? "Wat we dit seizoen moesten doen, is op alle vlakken een nadeel. Niet enkel sportief, maar ook financieel. We hebben minder inkomsten: 5000 fans tegen Maribor in Brugge, dat zijn er 9000 in Waregem", weet Naessens.

"En we betalen 110.000 euro per wedstrijd aan Club Brugge en Anderlecht. Ik heb het met de burgemeester nog besproken: deze campagne kost ons 1 miljoen euro."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties