Ruiz: "Zie terugkeer naar België zitten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 37 reacties
Ruiz: "Zie terugkeer naar België zitten"
Foto: © SC

RSC Anderlecht hoopt tijdens de wintermercato Bryan Ruiz voor te stellen als nieuwste aanwinst. Ook de Costa Ricaan klapt de deur niet dicht. "Ik zie een terugkeer naar België zeker en vast zitten."

RSC Anderlecht wil Bryan Ruiz opnieuw tot een voetballer smeden. De flankaanvaller verkommert momenteel op de bank bij Fulham en zoekt een oplossing.

“Ik zie een terugkeer naar België of Nederland zeker en vast zitten”, vertelt de 60-voudig Costa Ricaans international in Het Nieuwsblad. “Ik heb mooie herinneringen aan jullie land. Vooral mijn eerste doelpunt en die bekerfinale met KAA Gent zitten in mijn geheugen gegrift.”

Bovendien denkt Ruiz al aan het wereldkampioenschap. Een plaats op de Londense bank kan ook zijn speelkansen in Brazilië in gevaar brengen. “Ik tel de maanden af en wil het seizoen dan ook goed eindigen. Een wereldkampioenschap kan het verdere verloop van een carrière bepalen.”

Anderlecht dient echter af te rekenen met concurrentie. Ook KAA Gent en PSV Eindhoven zouden een oogje hebben laten vallen op het voormalige goudhaantje van De Buffalo’s.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties