Reactie Kara stelt zich vragen: "Speelde vermoeidheid een rol?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Kara stelt zich vragen: "Speelde vermoeidheid een rol?"
Foto: © SC

Standard duwde KRC Genk nog wat dieper in de put. De Limburgers lijken in een dipje te zijn verzeild. Voor Kara Mbodji mag de winterstop alvast zijn intrede maken.

Cédric De Volder in Luik

Kara Mbodji kon niet voorkomen dat Standard in de tweede helft drie doelpunten prikte. Ook voor de Senegalees was het immers wennen in de driemansdefensie van KRC Genk. "Ik vond het nochtans vlot verloren. Maar we moeten deze nederlaag niet afschuiven op het spelsysteem."

"Nooit simpel om op Standard te voetballen"

"Het is nooit simpel om op Standard te komen voetballen", aldus Kara. "Ik vond ons nochtans goed voetballen in de eerste helft. Na de pauze maakten we dan weer enkele fouten die we uiteindelijk cash hebben betaald. Maar dat moeten we nu snel kunnen vergeten. De focus moet op de bekerwedstrijd tegen KV Oostende."

De Limburgers lijken met een drie op vijftien in het sukkelstraatje te zijn beland. Fnuikt zo'n reeks de titelambities van Genk? "Ik wil nog van geen crisis spreken", besluit Kara. "In een voetbalseizoen verlies je nu eenmaal enkele wedstrijden. Maar de voorbije weken kregen we enorm veel partijen op ons bord. Misschien speelt de vermoeidheid de laatste tijd mee?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties