Milan - Roma LIVE dankzij Unibet

Redactie
| 2 reacties
Milan - Roma LIVE dankzij Unibet
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van de topper in Italië tussen AS Roma en AC Milan.

Straks om 20.45 uur staat er een heuse topper op het programma in de Serie A. AC Milan en AS Roma besluiten de zestiende speeldag in Italië. En nouja, topper? Op dit moment hebben de Romeinen meer dan dubbel zoveel punten dan de Milanezen.

Het wordt dus hoog tijd dat AC Milan de punten eens kan thuishouden, wil het nog kans maken op Europees voetbal volgend seizoen. De Romeinen willen dan weer bovenin blijven meedraaien. Het zal dan ook een boeiende topper worden.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Balotelli het nog eens doen voor AC Milan?

Waag een gokje via Unibet. Als Balotelli de score opent, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 330 euro. Gokken op een hattrick kan je nog beter uitkomen: 1800 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties