Reactie Dejaegere: "Dat gefluit deed pijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Dejaegere: "Dat gefluit deed pijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere speelde een uitstekende wedstrijd tegen zijn ex- club Kortrijk. Hij was erop gebrand om een prestatie neer te zetten na zijn mindere match in Kortrijk voor de competitie. Bij zijn vervanging werd hij uitgefloten door de fans van Kortrijk.

Sander De Graeve in Gent

Dat had de jonge middenvelder niet verwacht. "Dat is heel spijtig, ik had het niet verwacht en dat deed pijn. Ik heb altijd heel veel respect gehad voor Kortrijk en ik ga nog steeds vaak gaan kijken. Mijn ouders gaan ook soms nog mee met de supportersbus. Zo zie je maar dat dat relatief is hé, supporters. Met sommige kom ik nog overeen, maar het voetbalwereldje is gewoon zo kortzichtig, dat is jammer."

Hij was wel tevreden over zijn wedstrijd. "Ik had echt zo'n slecht gevoel na die 3-0 in Kortrijk. Ik wou hun ongelijk bewijzen. Na die partij waren er veel die zeiden dat ik te vroeg vertrokken was of voor het geld gekozen had. Ik wou tonen dat ik deze transfer verdiend afgedwongen heb en dat ik hier mijn plaats heb."

Na de niet gefloten penalty-overtreding en de afgekeurde goal zag Dejaegere de bui al hangen. "Ik dacht dat we het deksel op de neus gingen krijgen. Gelukkig konden we dat doelpunt nog maken. Zegt Louwagie dat het aan de scheids ligt als we er in Kortrijk uit gaan? Daar moeten we niet aan denken, we gaan er gewoon van uit dat we doorgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties