Reactie Vanderbiest waarschuwt Genk: "Weten tot wat we thuis in staat zijn"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vanderbiest waarschuwt Genk: "Weten tot wat we thuis in staat zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oostende kon Genk in de Cristal Arena op 0-0 houden. Een goed resultaat en een mooie uitgangspositie voor de troepen van Vanderbiest met het oog op de terugwedstrijd van de kwarfinale van de Beker. "We weten tot wat we thuis in staat zijn", klinkt het bij de coach.

Robby Morren in Genk

"1-1 is beter dan 0-0", begon de coach streng maar natuurlijk was hij maar wat blij met het scoreloos gelijkspel. "We hebben de nul kunnen houden in Genk en dat is goed. Wij hebben enkele goede kansen gehad om te scoren maar zij ook."

"De voorzitter is een beetje ziek. Ik had hem beloofd dat we de terugmatch zouden redden", glimlachte Vanderbiest. "Aan het begin van het seizoen had ik niet geloofd dat we dit konden brengen. Ik vond ons de eerste 25 minuten de beste ploeg. Wat we op fysiek vlak gebracht hebben, is knap. De jongens hebben veel meters moeten lopen."

"De 0-0 is natuurlijk altijd een dubbeltje op zijn kant. Positief is dat we altijd doorgaan als we winnen maar we zullen moeten opletten voor een tegendoelpunt. We weten tot wat we in eigen huis in staat zijn", zo waarschuwt Vanderbiest de huidige bekerwinnaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties