Alle BeNe League-ploegen aan het feest in Beker van België

Alle BeNe League-ploegen aan het feest in Beker van België
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen verrassingen in de achtste finales van de Beker van België voor vrouwen gisterenavond. Alle ploegen uit de BeNe League gaan door naar de kwartfinales.

De achtste finales van de Beker van België voor vrouwen stonden op het programma. In deze ronde kwamen de ploegen uit de BeNe League mee in de strijd. En zij lieten geen steken vallen.

Co-leider in de competitie Standard won op het veld van KSK Heist met ruime cijfers: 0-6. Toch had het tegen een stug spelend Heist meer moeite dan die stand laat vermoeden, aan de rust was het ook nog maar 0-1.

Gent weer voorbij Zonhoven

DVL Zonhoven speelde voor de tweede keer in korte tijd tegen AA Gent Ladies. In de zaal tijdens het toernooi van Zonhoven werd het 2-3 voor Gent, in de Beker op het veld nu 2-4.

Anderlecht (0-2 in Aalst), Lierse (7-1 tegen Woluwe) en Antwerp (3-5 in en tegen Eva's Tienen) zijn er ook bij in de kwartfinales. Ook OH Leuven (dat bye was in deze achtste finales) en Club Brugge (dat eerder al won van Massenhoven met 2-1 - lees HIER het verslag) bekeren verder. Enige niet-BeNe Leagueteam in de kwartfinales is Standard Liège B. Zij klopten de B-ploeg van Lierse.

De kwartfinales:

Standard - OH Leuven
Standard B - RSC Anderlecht

Antwerp - Club Brugge  
Lierse – AA Gent

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties