Leye strijdvaardig: "Ik zal nog belangrijk zijn voor Essevee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Leye strijdvaardig: "Ik zal nog belangrijk zijn voor Essevee"
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Mbaye Leye werkt in Marbella verder aan zijn terugkeer. De aanvaller herneemt stilaan met de groep na een zware knieblessure. "En ik zal dit seizoen nog belangrijk zijn voor Zulte Waregem."

Mbaye Leye ligt al sinds eind augustus in de lappenmand. De aanvaller scheurde op het veld van KV Oostende de kruisbanden van de knie. Sindsdien staat de revalidatie in het teken van één doel: play-off I halen.

"Ik ben blij dat ik eindelijk opnieuw met de groep kan trainen", aldus de Senegalees in Het Laatste Nieuws. "Ik was het beu om vijf uur per dag binnen te moeten zitten om te revalideren."

Leye is er echter van overtuigd dat hij zijn oude niveau opnieuw zal halen. "Ik kende al een pak tegenslagen in mijn carrière en kwam er telkens sterker uit", aldus de 31-jarige spits. "Bovendien wil ik mijn criticasters bewijzen dat ik het nog kan."

Bovendien is de spits na het seizoen einde contract. Blijft hij aan de Gaverbeek? "Ik wacht op een signaal van de club", besluit Leye. "Eigenlijk mag ik al met andere clubs praten, maar dat doe ik nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties