Batshuayi opnieuw gelinkt aan Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 73 reacties
Batshuayi opnieuw gelinkt aan Anderlecht
Foto: © SC

Michy Batshuayi is opnieuw gelinkt aan een verhuis naar RSC Anderlecht. De zaakwaarnemer van de speler wil hem transfereren naar Everton. John van den Brom wrijft zich alvast in de handen.

Michy Batshuayi wordt al sinds het tussenseizoen gelinkt aan een transfer naar RSC Anderlecht, maar Roland Duchâtelet hield al die tijd het been stijf. De zaakwaarnemer van de aanvaller zou nu opnieuw een achterpoortje gevonden hebben.

Volgens Sudpresse wil Everton immers acht miljoen op tafel leggen voor de doelpuntenmachine. The Toffees - die in Batshuayi een ideale vervanger voor Romelu Lukaku zien - zouden de spits op hun beurt dan weer verhuren aan Anderlecht.

Het is immers geen geheim dat John van den Brom een serieuze boon heeft voor de aanvaller van De Rouches. Bovendien maakte het kleine broertje van Batshuayi onlangs zijn opwachten bij de A-kern. Een detail dat wel eens het verschil zou kunnen maken.

Eenzelfde constructie kwam enkele weken geleden al eens in de media. Destijds was het Chelsea dat Batshuayi probeerde los te weken in De Vurige Stede. Deze keer zou Anderlecht zo'n twee miljoen moeten ophoesten om de constructie mogelijk te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties