Geen concreet bod voor Harbaoui: "Ik ga ervan uit dat hij blijft"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 114 reacties
Geen concreet bod voor Harbaoui: "Ik ga ervan uit dat hij blijft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfermarkt sluit over twee weken zijn deuren, maar momenteel is Hamdi Harbaoui nog steeds een speler van Sporting Lokeren. Vertrekt de goaltjesdief alsnog op Daknam? Voetbalkrant.com vroeg het aan Willy Reynders, sportief directeur bij de Oost-Vlaamse club.

Door Timothy Collard

Lokeren gaf aan het begin van de transferperiode aan dat het zijn spits tot half januari de tijd zou geven om een transfer te realiseren. Ondanks alle geruchten is Harbaoui echter nog steeds niet weg bij Lokeren. “Ik ga er dan ook van uit dat Hamdi gewoon bij ons blijft”, begint sportief directeur Willy Reynders bij Voetbalkrant.com.

“Er zijn heel veel managers die beweren dat ze een club hebben voor Hamdi, maar tot op heden heeft er nog geen enkele club aangeklopt bij ons. De interesse van Nantes en Lens? Ik denk dat je dat mag vergeten.”

"Nicklas Pedersen? Daar weet ik niets van"

Als we de laatste geruchten mogen geloven zouden de Waaslanders ook Nicklas Pedersen (AA Gent) op het oog hebben bij een vertrek van Harbaoui. “Daar weet ik niets van. Maar dagelijks duiken er wel enkele spitsen op die aan ons gelinkt worden, hé. Wij zullen pas handelen als dat nodig is”, houdt Reynders zich op de vlakte.

Één ding maakt de sportief directeur nog duidelijk: “Wij zullen Hamdi niet op het allerlaatste moment laten vertrekken, zoals dat bij Benji De Ceulaer bijvoorbeeld wel het geval was. Maar als er nog een bod komt, zullen we dat bekijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties