De Boeck: "OH Leuven zal dan wel bellen zeker?"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
De Boeck: "OH Leuven zal dan wel bellen zeker?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck wordt op de geruchtenmolen gelinkt aan Oud-Heverlee Leuven. De voormalige Rode Duivel heeft echter weinig zin om in te gaan op speculaties. "Maar ik heb voorlopig nog niets vernomen."

Door Cédric De Volder

Ronny Van Geneugden werd gisteren op de keien gezet aan Den Dreef. De oefenmeester betaalde het gelag voor de teleurstellende resultaten en de (vermeende) tweespalt in de spelersgroep. Het sein voor de geruchtenmolen om enkele werkloze coaches aan de fusieclub te linken.

Vooral de naam van Glen De Boeck werd de voorbije uren veelvoudig geciteerd in Vlaams-Brabant. Voetbalkrant.com had een korte babbel met de voormalige verdediger van onder meer KV Mechelen en RSC Anderlecht. "Maar eigenlijk ben ik niet van plan om veel commentaar te geven op speculaties."

"Geen commentaar geven op speculaties"

"Als de mensen van OH Leuven geïnteresseerd zijn in mijn diensten, zullen ze wel bellen zeker?", gaf De Boeck nog mee. "Ik kan je alvast verzekeren dat ik momenteel nog niets heb gehoord."

Glen De Boeck startte het seizoen bij Waasland-Beveren, maar werd daar ook al het slachtoffer van de tegenvallende resultaten. De 42-jarige Antwerpenaar weet alvast wat het is om de degens te kruisen met het degradatiespook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties