Staelens: "Ik ben graag bij Cercle"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Staelens: "Ik ben graag bij Cercle"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

2013 was niet alleen het jaar van de miraculeuze redding van Cercle Brugge, maar ook het jaar van de doorbraak voor Lorenzo Staelens. "Ik ben nog steeds blij dat Glen De Boeck me destijds als assistent aanstelde."

Lorenzo Staelens heeft op een korte tijd naam gemaakt in het 'trainerswereldje'. De voormalige Gouden Schoen kreeg vorig seizoen een onmogelijke opdracht op het bord, maar slaagde er toch in om Cercle Brugge in de Jupiler Pro League te houden. Terwijl de veldheer op het nieuwe jaar klinkt, staat hij eventjes stil bij het voorbije.

"Ik ben nog steeds enorm graag bij Cercle", lacht Staelens. "Ik ben zelfs fier om hier coach te mogen zijn.  Glen De Boeck nam me zes jaar geleden mee als assistent en daar heb ik nog geen spijt van gehad."

"Momenteel zijn we goed bezig om het behoud te realiseren", gaat Staelens verder. "Vorig seizoen was het nochtans met een vergrootglas zoeken naar onze punten. Cercle was grandioos gebuisd, maar toonde in play-off III en in de eindronde met de tweedeklassers waartoe het in staat is."

Staelens lijkt er alvast nog enkele seizoenen te willen bijdoen. "Al moeten we eerst en vooral bescheiden blijven", besluit de voormalige speler van onder meer Club Brugge en RSC Anderlecht. "En die waarden gelden ook voor de Vereniging. Laat ons maar in alle rust voortwerken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties