Reactie Hazard: "Ons laten domineren door OHL"

Hazard: "Ons laten domineren door OHL"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de wedstrijd werd Thorgan Hazard gehuldigd als Gouden Schoen. Na de wedstrijd troffen we een ontgoochelde Gouden Schoen aan. "Het is jammer, want ik had graag willen winnen vandaag."

Aernout Van Lindt in Leuven

“We waren goed begonnen, maar het bleek een hele lastige wedstrijd. Het was gewoon niet goed vandaag”, aldus Thorgan Hazard. “Ook van mijn eigen prestatie was ik niet helemaal tevreden.”

Toch had de kapitein lof voor de tegenstander: “Het was een logische nederlaag voor ons vandaag. Ze hebben ons pijn gedaan. We hebben ons echt laten domineren door deze ploeg. Dat is jammer, want ik had graag willen winnen.”

“Werken met middelen die we hebben”

Dat Essevee door een ploeg als OHL wordt weggezet, toont dat Zulte Waregem verzwakt aan de match begon: “We moeten daar niet omheen draaien, we zijn zwakker dan voor Nieuwjaar. Dat is logisch, met alle afwezigen. Maar we moeten werken met de middelen die we hebben.”

De lof die Mourinho in de richting van de jonge Hazard gooide schoof het goudhaantje wat vooruit: “We zullen in juni zien als ik terugkeer naar Chelsea wat er zal gebeuren. De spots op mij gericht omdat ik Gouden Schoen ben? Daar ben ik vandaag op het veld niet mee bezig geweest.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties