Reactie Van Eenoo: "Vooral voetbalplezier beleven komende maanden"

Van Eenoo: "Vooral voetbalplezier beleven komende maanden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukas Van Eenoo was zaterdag de matchwinnaar in de wedstrijd tussen OH Leuven en Zulte Waregem. De middenvelder is op huurbasis actief in Leuven, Cercle Brugge is voorlopig nog steeds eigenaar van de speler.

Door Aernout Van Lindt

Maar misschien dat Van Eenoo volgend jaar wel blijft bij OH Leuven? "Ik wil me nu vooral goed amuseren de komende maanden en voetbalplezier beleven. Als het vier maanden goed gaat en we kunnen ons redden, dan kunnen we nog kijken wat we doen."

"Maar ik voel me hier wel goed ja", aldus Van Eenoo. "We werken goed en ik voel me goed. Voor de verplaatsingen kom ik mee met Karel en Gunther, dat is ook leuk. Dit is een verrijking voor mij, het is eens wat anders dan Cercle Brugge - ook al was dat ook een hele goede groep."

"Al wat meegemaakt qua trainers"

Van Eenoo krijgt binnenkort opnieuw een nieuwe trainer, nu Van Geneugden weg is bij OHL. "Ik heb al wat meegemaakt bij Cercle ook qua nieuwe trainers. Wie het ook is, maakt mij niet uit. Dat ligt niet aan mij."

"Ronny was ook een goede coach. Ik denk dat hij nu vooral blij zal zijn dat we hebben kunnen winnen. Al was het nog moeilijk op het einde. Die angst als we voorstaan met een man meer, waardoor we ballen weggeven ... dat moet er nog uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties