Van Imschoot: "En nu willen we de Beker winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Van Imschoot: "En nu willen we de Beker winnen"
Foto: © SC

KV Oostende maakt zich op voor de halve finales van de Cofidis Cup. De promovendus hoopt nu ook Sporting Lokeren uit te schakelen. "Maar de Oost-Vlamingen blijven favoriet."

Door Cédric De Volder

Morgen staat de heenwedstrijd van de halve finales van de Cofidis Cup op het programma tussen Sporting Lokeren en KV Oostende. The Kustboys leven alvast vol vertrouwen toe naar de partij. Al wikt en weegt Tom Van Imschoot zijn woorden.

Bovendien kan Oostende alle pijlen vol op de Beker richten. De promovendus kan immers stellen dat het behoud inmiddels een feit is. "Ik wil toch voorzichtig zijn met die stelling", aldus Van Imschoot in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Al deden we afgelopen weekend natuurlijk een goede zaak."

"Eerst en vooral terugwedstrijd redden"

"Maar de Beker is en blijft een extraatje", gaat de middenvelder verder. "Al zijn we nu natuurlijk al ver gekomen, hé. En dan wil je de Beker winnen. In het verleden hebben meerdere kleine clubs bewezen dat het niet onmogelijk is."

Met Lokeren krijgen the Kustboys een echte bekerploeg voor de kiezen. "De troepen van Peter Maes hebben de voorbije jaren enkele mooie bekerverhalen geschreven", besluit Van Imschoot. "Wanneer ik morgenavond als een tevreden man ga slapen? Oostende wil eerst en vooral de terugwedstrijd redden. En dan zien wel wel, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties