Nainggolan: "Pas nu ik bij topclub speel krijg ik aandacht"

Nicola Cantoro
| 49 reacties
Nainggolan: "Pas nu ik bij topclub speel krijg ik aandacht"
Foto: © SC

Radja Nainggolan doet het goed in Rome. Bij AS Roma treft de Belg een ploeg aan die dit seizoen boven alle verwachtingen meedingt naar de titel in de Serie A. Een geduchte kandidaat dus om Timmy Simons het vuur aan de schenen te leggen voor een selectie voor het WK in Brazilië.

Nainggolan speelde vier jaar in de Serie A bij Cagliari. Het frustreert hem dat er nu pas zoveel aandacht ontstaat omtrent zijn persoon. “Ik speel meer dan vier jaar in de Serie A, vier jaar bij Cagliari op een hoog niveau. Al die tijd was er nauwelijks belangstelling. Nu speel ik bij een topclub, maak mogelijk wat meer kans op het WK en dan is iedereen hier. Ten opzichte van twee maanden geleden is er aan de speler Nainggolan nochtans niets veranderd”, uit hij zijn ongenoegen in Het Nieuwsblad.

Timmy Simons lijkt dé concurrent te worden voor Nainggolan met het oog op Brazilië. De Belg van Indonesische afkomst is klaar om de concurrentiestijd met Simons aan te gaan.“Ik heb zelfvertrouwen genoeg om te zeggen dat ik me nu beter voel dan Timmy. Ik heb veel respect voor hem, maar ik ben nu beter dan hij. Ik verwacht geen basisplaats of andere zekerheid. Dat kan niet. Ik wil alleen wat stabiliteit voor mijn werk”, zegt Nainggolan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties