Overzicht Duitsland: Leverkusen kan nog eens winnen

Caroline Tonnelier

Bayer Leverkusen heeft na drie opeenvolgende nederlagen eindelijk nog eens kunnen winnen. Tegen Stuttgart werd het 2-1. Hoffenheim, met Casteels, pakte een vlotte 3-0 zege tegen Hamburg.

Bayer Leverkusen-Stuttgart 2-1

Bayer Leverkusen is nog steeds de eerste achtervolger van het ongenaakbare Leverkusen. Na de vroege openingstreffer van Leitner leek een nieuwe tegenvaller in de maak. Kiessling stelde voor de rust wel nog gelijk, maar de match leek lang op een gelijkspel af te stevenen. Eren Derdiyok bezorgde zijn team in de slotfase toch nog de zege.

Hoffenheim-Hamburg 3-0

Het Hoffenheim van Koen Casteels had weinig moeite met degradatiekandidaat Hamburg. Na vier minuten stond de thuisploeg al op voorsprong dankzij een doelpunt van Firmino. Süle en Beck dikten de score verder aan.

Een verslag van het duel tussen Schalke en Wolfsburg kunt u hier lezen.