Club Brugge-fans misnoegd: "Het spelniveau zit diep bij de fans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 154 reacties
Club Brugge-fans misnoegd: "Het spelniveau zit diep bij de fans"
Foto: © SC

Club Brugge sprong afgelopen weekend met de hakken over de sloot tegen RAEC Mons. Toch was er gemor te horen bij de blauw-zwarte aanhang. "Ik vreesde zelfs eventjes voor een opstand", is Patrick Eeckhout eerlijk.

Door Cédric De Volder

Club Brugge wendde afgelopen weekend een crisis af door in extremis te winnen van RAEC Mons. Ook Patrick Eeckhout beseft dat blauw-zwart aan een nieuwe malaise is ontsnapt. "Ik vreesde voor een opstand bij een twee op twaalf. En het is natuurlijk enorm moeilijk om een misnoegde massa in de hand te houden."

"Het povere spelniveau zit enorm diep bij de fans", gaat de voorzitter van de Supportersfederatie van Club Brugge verder in een gesprek met Voetbalkrant.com. "We hadden eerlijk gezegd een antwoord verwacht na de mindere weken, maar het werd uiteindelijk een moeizame zege tegen de rode lantaarn."

"Moeilijk om misnoegde massa in de hand te houden"

De West-Vlamingen staan alweer voor een cruciale week. "Ik verwacht alleszins een moeilijke wedstrijd bij KRC Genk. Al hoeft Michel Preud'homme zich nog geen zorgen te maken, hoor. (lacht) De coach staat zeker en vast niet ter discussie."

Club wil ondertussen de jacht op Standard openen. Toch beseft ook Eeckhout dat dat een lastige opdracht zal worden. "Als de Luikenaars geen dipje kennen is de kampioen al gekend. Standard heeft echt in alle opzichten een topploeg. Al blijft voetbal natuurlijk een enorm onvoorspelbaar spelletje, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties