OHL wil van uitmatch naar WB feestje maken

OHL wil van uitmatch naar WB feestje maken
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven beseft het belang van het duel in en tegen Waasland-Beveren maar al te goed. Het wil er alles aan doen om de fans mee te krijgen in het verhaal.

Om dat te bewerkstelligen, maakt de Leuvense club een serieuze geste. Het koopt zelf de uittickets aan a rato van 20 euro per ticket, maar zal de tickets verkopen aan vijf euro het stuk aan de abonnees.

Op die manier wil OHL het hele uitvak volkrijgen voor de levensbelangrijke match in en tegen Waasland-Beveren. Om het feest nog wat groter te maken, zijn er al een aantal vaten aan Den Dreef voor er met een bus naar het Waasland wordt getrokken.

Het volledige bericht op de website van OHL:

Beste supporters,
Het is jullie waarschijnlijk al opgevallen dat onze jongens in Leuven meer kunnen doordat jullie hen ongelooflijk aanmoedigen. Zo werd Zulte Waregem twee weken geleden nog puntenloos naar huis gestuurd. Het is heel belangrijk dat we ook in moeilijke tijden massaal achter onze ploeg blijven staan en hen ook op verplaatsing vooruit stuwen.

Op 15/2 spelen we een belangrijke uitwedstrijd op Waasland-Beveren en dat leek ons het ideale moment om de trouwe abonnees te belonen en tegelijkertijd het gevoel van een ‘thuiswedstrijd' te creëren op verplaatsing.

Om onze abonnees te bedanken voor hun geweldige steun zal OHL 750 tickets aankopen, zijnde bijna het volledige bezoekersvak. Alle abonneehouders kunnen een ticket aankopen aan € 5 i.p.v. € 20. Op de wedstrijddag zijn de Extra Time & Offside geopend vanaf 17u00. Daar voorziet de club 12 vaten bier (ook frisdrank te verkrijgen) voor vertrek naar Beveren. Dit vertaalt zich in 3 gratis drankbonnetjes per aangekocht ticket. Bovendien krijgen jullie ook een forse korting van 20% en 30 % in de fanshop op sjaals en vlaggen tussen 17u00 en 18u00.

Afspraak dus vanaf 17u00 op Den Dreef!

Praktisch:
Op vertoon van jouw abonnement krijg jij een ticket voor € 5 i.p.v. € 20 en 3 gratis drankbonnetjes.
De leden van onze supportersclubs bestellen hun tickets zoals gewoonlijk bij hun erkende supportersclub.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties