Vindt voormalige Gouden Schoen onderdak in Italië?

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Vindt voormalige Gouden Schoen onderdak in Italië?
Foto: © SC

Aruna Dindane zit nadat hij moest vertrekken bij Crystal Palace nog steeds zonder club. Mogelijk zou hij nu aan de slag kunnen in de Serie A.

De Ivoriaan speelde tussen 2000 en 2005 voor Anderlecht en mocht begin 2004 de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Zijn sterke prestaties leverden hem een transfer op naar Lens. Nadat hij in Frankrijk op een zijspoor belandde, speelde hij even bij Portsmouth, waarna hij richting Qatar trok.

Nadat hij eind 2012 vertrok bij Al Sailya, werd hij in het voorjaar van 2013 gecontracteerd door Crystal Palace. Enkele maanden later ontbond de Engelse club zijn contract omwille van twijfels over zijn fysieke paraatheid. Sindsdien zat Aruna Dindane zonder ploeg.

Bologna op zoek naar opvolger Diamanti

Volgens Tuttosport zou Bologna nu aan hem denken als opvolger voor Diamanti, die naar China vertrok. De opties van de Italianen voor het aantrekken van een nieuwe speler zijn beperkt: alleen voetballers die momenteel zonder club zitten kunnen nog gehaald worden. Dindane zou momenteel in Italië zijn om te onderhandelen over een contract. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties