Interview Messoudi: "Duel met Waasland-Beveren gaat veel bepalen"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
Messoudi: "Duel met Waasland-Beveren gaat veel bepalen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven had zaterdagavond een gouden zaak kunnen doen mits een overwinning tegen KV Mechelen maar de partij bleef steken op een scoreloos gelijkspel. Daardoor wordt de verplaatsing naar Waasland-Beveren nog belangrijker.

Door Robby Morren

"Het spel ging snel op en neer, maar wij hadden in de eerste helft toch wel het betere van het spel en wij waren het meest dreigend. We hadden in die eerste periode het verschil moeten maken. Er was heel veel beweging in onze ploeg, veel spelers wisselden van flank. Met dat éne punt schieten wij niet veel op", aldus Messoudi in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Aan vechtlust ontbrak het bij de Leuvenaars zeker niet. "Ik denk dat iedereen zich dubbel heeft geplooid om te kunnen winnen. KV Mechelen kon iets comfortabeler spelen omdat ze vier punten voorsprong hadden en de tweede helft loerden zij iets meer op de counter. We hadden een paar grote kansen, enkele goede voorzetten ook aan de tweede paal maar waar we eigenlijk niet goed op liepen."

"Nu is het moment om er ook buitenshuis te staan"

“Gelukkig speelde Waasland-Beveren ook gelijk, dus volgende week staat er een heel belangrijk duel op het programma dat veel gaat bepalen. Buitenshuis hebben wij nog niet veel laten zien maar nu is het de moment om er te staan. Ik hoor dat er heel veel bussen van ons mee naar Beveren reizen, dus ik hoop dat het een haalbare kaart wordt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties