De Bruyne countert pessimisme van zijn coach

Nicola Cantoro
| 2 reacties
De Bruyne countert pessimisme van zijn coach
Foto: © SC

Kevin De Bruyne doet het alsmaar beter in Duitsland. Zijn coach is echter niet tevreden met de huidige gang van zaken in Wolfsburg. Maar die negatieve woorden werden gecounterd door Kevin De Bruyne zelf.

Wolfsburg kende na de winterstop een mindere periode en zag zo zijn kans om met de top drie aan te kunnen klampen aan zich voorbijgaan. Trainer Dieter Hecking ziet zijn ploeg geen Champions League meer halen dit seizoen.

"Plots speelt Schalke weer goed voetbal, is Dortmund weer constant en staat Leverkusen een straat voor", haalde Hecking de schouders op bij Wolfsburg Allgemeine Zeitung. "En we moeten dan ook nog eens tegen Leverkusen om vervolgens naar Hoffenheim te gaan... Een ploeg die op revanche aast nadat we ze uit de beker hebben gekegeld. Ik denk dat een Champions League-ticket wel heel lastig zal worden."

De Bruyne ziet het positiever in dan zijn coach.  "We hebben ons al terug geknokt vanuit een uitzichtloze positie en het vertrouwen is helemaal terug na de zeges tegen Mainz en Hertha. We toonden tegen hen én tegen Schalke dat we niet moeten onderdoen voor de toppers. Ik zie niet in waarom we dan ook niet kunnen winnen van de Leverkusen en de andere topteams. We moeten er vol voor blijven gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties