Anderlecht-fans duidelijk: "We verwachten een antwoord"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Anderlecht-fans duidelijk: "We verwachten een antwoord"
Foto: © SC

De fans van RSC Anderlecht lieten afgelopen zondag duidelijk hun ongenoegen blijken tijdens de partij tegen RAEC Mons. Ook morgen zullen de ogen op de fans zijn gericht. "Maar we verwachten vooral een antwoord."

RSC Anderlecht trekt morgen immers naar Daknam om er Sporting Lokeren partij te geven. De troepen van Peter Maes hebben alvast zin om wat extra zout in de paars-witte wonde te strooien. Zijn de meereizende fans van de landskampioen opnieuw iets van plan? Voetbalkrant.com vroeg het eventjes na.

"Enkele spelers reageerden positief in de media"

"Er zullen maar zo'n zevenhonderd fans meereizen naar Lokeren", klinkt het bij ASA (Supportersfederatie van RSCA, nvdr.). "We betreuren het dan ook ten zeerste dat er niet meer tickets beschikbaar zijn gesteld. Een pak mensen moeten de wedstrijd op televisie volgen. Of er alsnog acties zijn gepland? Daar zijn we alleszins niet van op de hoogte."

"We verwachten eigenlijk een antwoord na de actie van afgelopen zondag", krijgen we steevast te horen in de paars-witte kringen. "Het is overbodig om opnieuw een punt te maken. Enkele spelers reageerden deze week al positief in de media. Hopelijk krijgt dat alles ook een vervolg op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties