Reactie Matchwinnaar Naudts: "Ik wist niet meer waar mijn hoofd stond"

Matchwinnaar Naudts: "Ik wist niet meer waar mijn hoofd stond"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arne Naudts wist met zijn blijdschap geen blijf toen hij in de slotseconde Cercle Brugge de winst en zekerheid over een verlengd verblijf in eerste klasse bezorgde. De 20-jarige aanvaller beleefde de avond van zijn leven.

Johan Walckiers in Brugge

Naudts weet zelf niet meer goed wat er allemaal gebeurde bij zijn goal. "Ik zag de bal vertrekken en iemand van ons - ik weet niet wie - gaat er onderdoor. En toen zag ik dat die perfect bij mij ging komen", doet Naudts zijn verhaal. "Ik moest eigenlijk alleen nog binnen tikken, maar ik wist wel even niet meer waar mijn hoofd stond."

Voor Naudts is het extra speciaal aangezien hij tot de winterstop bij Racing Mechelen speelde. "Dat maakt het toch heel wat mooier", lachte Naudts. "Het deed me meer omdat het tegen KV Mechelen was. Ik verwacht me aan heel wat sms'jes van mijn ex-ploegmaats."

"Specialer met mijn Racing Mechelen verleden"

Voor Cercle was de overwinning onverwacht, maar oververdiend na het laatste kwartier. "De ene bal na de andere vloeg de box in, maar het leer wou niet goed vallen. En dan vallen er ineens drie goed... Nee, dat was onverwacht."

In PO 2 kan Naudts misschien meer kansen krijgen. "Dat zal grotendeels van mij afhangen. Hoe hard en goed ik werk op training."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties