Reactie Peeters kan de redding ruiken: "We zetten een grote stap"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Peeters kan de redding ruiken: "We zetten een grote stap"
Foto: © SC

Bob Peeters was bijzonder tevreden na de 0-2 overwinning op het veld van Racing Genk. Hij zet met Waasland- Beveren een grote stap richting behoud, maar benadrukt dat de strijd nog niet gestreden is.

Robby Morren in Genk

"Wij hebben een heel volwassen wedstrijd gespeeld. Ik had gelezen dat Genk met twee spitsen zou spelen. Wij hadden gekozen voor Bas Sibum naast Siebe Blondelle om de paslijn naar de spitsen af te snijden. We wisten dat we mogelijkheden zouden krijgen op de counter, zeker omdat Genk onder druk speelde na de winst van AA Gent tegen Standard."

"We hebben eindelijk 5 punten voorsprong op OHL"

"Wij konden sinds heel lang eens zonder druk spelen want wij zouden sowieso onze voorsprong op OH Leuven behouden na hun nederlaag. Ik had tegen de groep gezegd dat ze maar eens moesten laten zien hoe goed ze kunnen voetballen. Achteraf bekeken denk ik dat de overwinning wel verdiend is. Wij hadden zelfs nog de beste kans na een kwartiertje via Siebe Blondelle."

Na de nederlaag van OHL telt Waasland-Beveren al 5 punten voorsprong met nog 3 wedstrijden te gaan. "We zijn heel weinig in de problemen geraakt. We hebben nu eindelijk 5 punten voor op OH Leuven, we zijn er nog niet maar we zetten wel een grote stap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties