Van Persie strijdvaardig: "We kunnen Olympiakos nog pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Van Persie strijdvaardig: "We kunnen Olympiakos nog pakken"
Foto: © SC

Manchester United speelde dinsdagavond een bleke partij op het veld van Olympiakos en ging met 2-0 de boot in. Robin van Persie blijft echter strijdvaardig en hoopt het tij te keren in de terugwedstrijd. "Met alle respect, maar deze ploeg moeten we met 2 of 3-0 opzij zetten."

Van Persie draaide niet rond de pot en gaf meteen toe dat het allesbehalve goed was op bezoek bij Olympiakos. “Het was niet best. We hebben weinig kansen gecreëerd en hebben niet goed gespeeld. Het is niet dat Olympiakos fantastisch speelde, maar het eerste doelpunt is wat ‘lucky’, terwijl het tweede doelpunt heel mooi was.”

In de slotfase miste de Nederlander dé kans op een belangrijk uitdoelpunt. Na afloop baalde RVP nog steeds als een stekker. “Als spits moet je wachten op die ene kans, die ik dan ook krijg. Mijn controle was goed, maar mijn schot niet. Die ene kans had ik moeten grijpen.”

"Dit is het enige wat we nog hebben"

En wat nu met de regerende Engelse kampioen? Is een Europese uitschakeling nog af te wenden? “We staan er belabberd voor in de competitie en liggen uit de bekers. Dus dit is het enige wat we nog hebben. Het is nog mogelijk. Met alle respect voor Olympiakos, maar deze ploeg moeten we kunnen pakken met 2 of 3-0.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties