Carcela aangeklaagd wegens slag met Champagne-fles

Nicola Cantoro
| 42 reacties
Carcela aangeklaagd wegens slag met Champagne-fles
Foto: © SC

Een feestganger die zondagavond aanwezig was in dancing Carré in Willebroek heeft een klacht ingediend tegen Standard-speler Mehdi Carcela. Die zou de man op het hoofd hebben geslagen met een fles Champagne.

Carcela verloor zondag de topper tegen Club Brugge, maar dat belette hem niet om het nachtleven in te duiken. In dancing Carré ging de Standard-speler volgens het slachtoffer over de rooie. De man beweert dat hij met een meisje aan het praten was en plots een duw kreeg. "Terwijl zijn vrienden me vasthielden, viel Carcela mij aan", vertelt het slachtoffer in Het Laatste Nieuws.

De portiers hebben de man buitengezet met de woorden "Jij ben een nobody. De tegenpartij daarentegen spendeert 5.000 tot 10.000 euro per nacht." Carré en Carcela ontkennen alles. De man zou het incident zelf uitgelokt hebben. Hij zou de fles zelf van Carcela gestolen hebben. Iemand zou hem achterna gegaan zijn en met de fles gegooid hebben. Het ‘slachtoffer’ staat volgens dancing Carré al langer bekend als een lastige klant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties