D'Ulivo over play-off 2: "We zijn mathematisch nog niet zeker"

Jordy Ferket
| 9 reacties
D'Ulivo over play-off 2: "We zijn mathematisch nog niet zeker"
Foto: © SC

Waasland-Beveren neemt het dit weekend in Daknam op tegen Sporting Lokeren. Voor beide clubs is het duel het belangrijkste van het jaar. Beveren-verdediger Cédric D'Ulivo kijkt alvast uit naar de partij. "Een derby is altijd speciaal. We willen absoluut winnen."

Door Jordy Ferket

Waasland-Beveren had het moeilijk in het begin van het jaar. Maar nu lijkt alles vlot te gaan voor de club van trainer Bob Peeters. “De start van het seizoen was niet goed. Ook voor mij persoonlijk was het moeilijk”, vertelde D’Ulivo aan Voetbalkrant.com. “Maar in het tweede deel van de competitie hebben we ons herpakt. In het begin was het slecht en nu goed. Het lijkt wel of het twee verschillende teams zijn.”

“Het team nu en dat in het begin van het seizoen lijken wel twee verschillende ploegen”

Wat is er dan veranderd? “Tijdens het seizoen zijn de spelers echt beter geworden en we zijn een hecht blok gaan vormen. Bovendien geeft coach Bob Peeters ons, behalve richtlijnen, ook veel vertrouwen. Daarom tonen we de laatste tijd zo’n goede dingen”, aldus de Franse verdediger.

Dit weekend staat de derby tegen Sporting Lokeren op het programma. Het is voor Waasland-Beveren een zeer belangrijke wedstrijd. “De Wase derby zal een speciaal duel worden. Het hele team wil absoluut winnen. De twee vorige ontmoetingen tegen hen verloren we en dat moeten we nu veranderen. Het zou heel mooi zijn voor Waasland-Beveren als we de zege pakken. Niet alleen voor ons, maar ook voor de supporters.”

“Het zou heel mooi zijn als we de zege pakken tegen Lokeren. Niet alleen voor ons, maar ook voor de supporters”

Play-off 2 lijkt zo goed als binnen voor de Waaslanders. Toch wil Cédric D’Ulivo niet te vlug victorie kraaien. “Mathematisch zijn we nog niet zeker van play-off 2. Daarom ga ik ook geen voorbarige uitlatingen doen. Maar het ziet er wel goed uit. Eerst moeten we erin slagen minstens dat puntje te pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties