Rapide Lebbeke opnieuw onderuit tegen Ursel

Gentil Dossche
| 0 reacties
Rapide Lebbeke opnieuw onderuit tegen Ursel
Foto: © SC

In een wedstrijd die amper het aanzien waard was lukte een traag en inspiratieloos Rapide er niet in een achterstand uit te vegen. Ursel pakte meteen een broodnodige zege al stond het doelhout voor de thuisploeg twee keer in de weg.

Na een studieronde van meer dan een half uur zorgden de bezoekers voor het eerste gevaar. Dieter Malfait had een goede reflex nodig om een kopbal van Wouter De Muynck uit zijn doelvlak te houden (32’). Ook een gekruist schot van Leander Maenhout kon de thuisportier niet verontrusten (36’). Toen Neki Mbala zich voorbij de verdediging werkte en gepast aflegde voor Angelo Adriaenssens mocht Ursel wel juichen (38’).

Rapide kwam meer gedreven uit de kleedkamers en Olivier Matthys moest een kopbal van Peter De Pauw van de lijn vegen (48’). Yannick Van Impe kapte zich goed vrij en poeierde dan het leder op de dwarsligger (53’). Na een half weggewerkte hoekschop verlengde Jeff De Visscher de bal op de paal (64’). De thuisploeg bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker maar het voetbal bleef ondermaats en echte kansen kwamen er niet meer.

Volgende zondag trekt Rapide naar leider Petegem en is Ursel gastheer voor Maldegem.

Rapide Lebbeke: Malfait, De Ridder, Rusabana, De Visscher, Wauters, Putteman, De Saedelaere, De Pauw, Cooreman (67’ Verroken), Van Impe, Nlandu-Masunda.

Sparta Ursel: De Paepe, Matthys, Christiaens, Maenhout (90’ Van De Gejuchte), Declerck, Bernaert, Notte (69’ Pirelli), Rogge, De Muynck, Mbala, Adriaensens (76’ De Jaeger).

Doelpunten:38’ Adriaenssens 0-1.

Kaarten: geel: 24’ Matthys, 44’ Van Impe, 62’ De Muynck, 82’ Christiaens. Scheidsrechter: Matthias Massa

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties