Voorzitter Genk heeft meer stress dan voorzitter Gent

Voorzitter Genk heeft meer stress dan voorzitter Gent
Foto: © SC

Nog twee wedstrijden en we weten alles van de reguliere competitie. De voornaamste vraag is wie er met het zesde ticket voor play-off 1 gaat lopen: Gent of Genk? De voorzitter van Gent is alvast rustiger dan die van Genk, zo blijkt.

"Dit geeft stress en de kwaliteit van slaap is bij momenten ook wat minder", geeft Houben aan in HLN. Waarop De Witte meteen pareerde: "Ik ben rustig hoor."

Hoe het komt dat beide teams op dit moment samen op plek zes staan, lijkt beiden een mix van verschillende dingen: "Gent heeft het goed gedaan en zo optimaal geprofiteerd van de zwakke periode van Racing Genk", aldus de sterke man van de Buffalo's.

"Mboyo heel fier, maar een echte topspeler"

De Witte liet ook nog zijn licht schijnen op Pélé Mboyo, Ex-Gent en momenteel in loondienst van de Limburgers: "Hij is heel fier en heeft een duidelijke mening en persoonlijkheid. Je moet op een bepaalde manier met hem omgaan. Dan kan je veel plezier aan hem beleven, want hij is een echte topspeler."

Vanavond zijn de tegenstanders van dienst voor Racing Genk en AA Gent respectievelijk Bergen en Cercle Brugge. Mogelijk weten we dan weer meer over wie nu naar play-off 1 zal gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties