Antwerp speelt gelijk en Geel wint bij rode lantaarn

Antwerp heeft op het veld van FC Molenbeek Brussel 1-1 gelijkgespeeld. The Great Old kwam op voorsprong, maar in de tweede periode maakte de thuisploeg met enige meeval gelijk. Middenmoter Geel pakte de drie punten op verplaatsing bij hekkensluiter Visé.

FC Molenbeek Brussel-Antwerp FC 1-1

Antwerp kwam na 25 minuten op voorsprong op het veld van FC Molenbeek Brussel. Een vrije trap van Bostock werd door Calabro in doel gekopt. Vijf minuten na de pauze maakte de thuisploeg gelijk. Een schot van Gounongbe week af op een Antwerp-been en zo kwam de zevende uit de stand langszij. Het bleef uiteindelijk 1-1.

Door het gelijkspel blijft Molenbeek zevende in de stand. The Great Old staat een plekje lager gerangschikt. Het volgt op vier punten van Molenbeek.

Visé-Geel 0-1

Middenmoter Geel moest op bezoek bij rode lantaarn Visé. Het enige doelpunt in de partij viel in de tweede periode. Jason Adesanya zorgde ervoor dat zijn ploeg met de drie punten terug naar Geel kon keren.